Natre vinduer AS

Natre Vinduer AS består av fire fabrikker fra Gjøvik i sør til Meråker i nord som alle produserer vinduer og dører. www.natre.no.

 

Produktene distribueres gjennom et bredt forhandlernett. Vår geografiske spredning og nærhet til markedet sikrer en rask og trygg distribusjon. Vi leverer hovedsakelig til det norske markedet, men selger også til kunder i Sverige, England og Japan.

Våre fabrikker produserer toppsving, sidesving, fastkarm, balkongdører og heve-/skyvedører. Alle fabrikkene tilbyr hele produktspekteret i sitt område, men det er en viss produksjonsspesialisering fabrikkene i mellom.

Natre har 240 ansatte og omsetter for rundt 400 mill. Natre er eid av danske VKR Holding med 15000 ansatte og virksomheter i mer enn 40 land. Vi legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger. Alle medarbeidere setter sin ære i å yte våre kunder den beste service enten det gjelder forespørsler, leveringer eller eventuelle reklamasjoner.

Femti års erfaring har gjort Natre til en ledende aktør i det norske markedet. Det skal vi være også i fremtiden. Natre fabrikkene ligger her: Gjøvik, Manger, Meråker, Vatne. Våre salgskontor er her: Gjøvik, Manger, Meråker, Nanset, Skjeberg, Vatne.

Adresse

Kaland Trelast AS
Keilevegen 45
5953 Fonnes

Kontakt info.

Telefon: 56 16 82 60
E-post: firmapost@kaland-trelast.no

bg Image
Back to top