Ferdig Snekra

Oppussing på den enkleste måten!

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å. Vi i Byggtorget Kaland Trelast har innsikt i produkter og materialvalg og forstår boligeierens lokale behov.


Slik fungerer Ferdig Snekra:

1

Kontakt oss, og fortell litt om hva ditt prosjekt går ut på, og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi den beste løsningen på det du ønsker, gjerne ut ifra lokale forhold og preferanser. Du vil få et samlet pristilbud på hele jobben.

2

Hos oss trenger du bare å forholde deg til én aktør. Vi samkjører for deg. Du får din personlige kontaktperson for hele prosjektet, og Byggtorget finner rett kompetanse og fagfolk. Vi hjelper deg også med produkter, materialvalg og gode løsninger.

3

Uavhengig av størrelser og kompleksitet hjelper vi deg hele veien. Du får én sluttfaktura fra Byggtorget Kaland Trelast, som gir deg full oversikt, og som inkluderer både materialer og de forskjellige håndverkertjenestene som er blitt utført.

 

Byggtorget har tilgang til markedets beste leverandører og priser, forsterket kompetanse og innsikt i nye produkter og trender. Vi har også den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer ut til kommuner og bygder over hele landet – hele veien hjem til deg.

Hos Byggtorget ser vi hele prosjektet og du kan stole på at din lokale byggevarehandel kjenner nærmiljøet og dine behov. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre!

Trygt, enkelt og Ferdig Snekra.


 

Byggtorget - Ferdig Snekra

 

For helt uforpliktende befaring og pristilbud, ta bare kontakt med våre erfarne prosjektledere for konseptet Ferdig Snekra

 

Christer Dale Bråthen

telefon 951 15 431

eller

send en e-post

 

 

Øyvind Litangen

telefon 488 54 009 

eller

send en e-post